Helyi közélet

2013.08.05. 12:33

Vasvillával és ásóval akarták behajtani a tartozást - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 15 személyt fogtak el, akiket bűncselekmények elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 19 főt állítottak elő, közülük 5 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 15 személyt fogtak el, akiket bűncselekmények elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 19 főt állítottak elő, közülük 5 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A Debreceni Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot az ellen a 24 éves nő ellen, akit 2013. augusztus 4-én délután Debrecenben igazoltattak a rendőrök. L. R. Szabina hosszúpályi lakost a járőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Hajdúdorogon 2013. augusztus 4-én hajnalban egy söröző előtti területen egy testvérpár és harmadik férfi társuk – előzetes szóváltás nélkül – bántalmazott egy 19 éves helyi férfit és a segítségére siető 17 éves barátját.

A helyszínre érkező járőrök elfogták a három garázdát, majd előállították őket a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént.

K. Dávid, B. Csaba és B. Mihály hajdúdorogi lakosok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság folytatja le.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 4-én hajnalban érkezett a bejelentés arról, hogy Tégláson egy fesztivál helyszínén 3 személy összeverekedett. A bejelentés után a járőrök azonnal a helyszínre indultak és ott elfogták a még mindig verekedő férfiakat. A testvérpárt, valamint a velük összetűzésbe kerülő harmadik férfit a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

V. Zsolt, V. János és P. Lajos téglási lakosok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság folytatja.

Hosszúpályiban a Nyár utcán két helyi család között alakult ki vita egy vélt tartozás miatt. Az egyik család tagjai tartozás követelésüknek vasvillával és ásóval kívántak nyomatékot adni, úgy, hogy azokkal támadó mozdulatokat tettek a sértett irányába. Ekkor alakult ki a verekedés a felek között, amelynek a helyszínre érkező járőrök vetettek véget. A rendőrök a garázdákat elfogták és előállították a kapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették őket.

L. Imre, L Anita, R. Sándor, L. Imre és R. Dezsőné ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik