Helyi közélet

2013.08.28. 09:31

Vádemelési javaslat a cipőtolvaj ellen

Sárrétudvari - Sárrétudvari házak udvaráról lopott.

Sárrétudvari - Sárrétudvari házak udvaráról lopott.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 50 éves sárrétudvari nő ellen.

Két sárrétudvari családi ház melléképületéből, illetve udvaráról tulajdonított el ruhaneműket, játékokat egy helyi nő 2013. június 26-án kora reggel és délelőtt. Az asszony, amikor látta, hogy a házak udvarán nem tartózkodik senki, bement és a nyitott épületből, illetve az udvarról összeszedte és eltulajdonította a ruhaneműket, játékokat, lábbeliket.

A nyomozók rövid időn belül beazonosították a tolvajt, akit elfogtak, előállítottak a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. B. Józsefné beismerő vallomást tett, valamint a nála megtartott házkutatáskor az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták a rendőrök.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás nyomozati szakaszát 2013. augusztus 22-én befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik