Helyi közélet

2013.08.29. 10:27

Őrizetben a bolti tolvajok - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 30 főt állítottak elő, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A debreceni egyenruhások 2013. augusztus 28-án délután elfogtak egy férfit, aki ellen a Debreceni Törvényszék adott ki elfogató parancsot. Az elfogott férfit beszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Debreceni Rendőrkapitányságon 2013. augusztus 28-án három személy ellen indult eljárás tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – elkövetése miatt. Az elkövetőket előállításukat követően a rendőrök meghallgatták, majd őrizetbe vették őket. A hatóság a három tolvajt 72 órán belül bíróság elé állítja.

A Debreceni Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. augusztus 28-án éjszaka telefonon tett bejelentést egy nagycserei férfi arról, hogy tanyájára megpróbálnak betörni. A kiérkező járőrök a helyszín közelében az egyik betörőt elfogták, aki egy gépjárművel próbált távozni. A sofőrt elfogták és a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók L. Károlyt gyanúsítottként hallgatták ki. Társát még keresik a rendőrök. A 23 éves hajdúdorogi férfival szemben a lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik