Helyi közélet

2013.08.09. 12:06

Kifosztották a padon alvó embert - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 8 személyt fogtak el, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fővel szemben az érvényben lévő körözés alapján intézkedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 8 személyt fogtak el, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fővel szemben az érvényben lévő körözés alapján intézkedtek. Az egyenruhások 15 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 5 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 1 személyt vett szabálysértési őrizetbe.

Elfogták és előállították a járőrök azt a 17 éves fiatalt és 15 éves társát, akik 2013. augusztus 8-án, nem sokkal éjfél után a debreceni Petőfi téren egy padon alvó ittas férfi zsebéből kivették pénzét és a lábáról levették cipőjét. A két őrizetbe vett gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik