Helyi közélet

2013.04.09. 11:41

Mi lesz a 600 milliós tartozással?

Debrecen - A kettes villamosprojektet építő ATK Konzorciumi Kft. a napokban nyújtja be a városnak a következő részszámlát, amiből (Kósa Lajos polgármester előzetes ígéretének megfelelően) legalább részben ki kellene fizetni azokat az alvállalkozókat, akik korábban elvégeztek bizonyos munkákat, de a mai napig várnak a pénzükre.

Debrecen - A kettes villamosprojektet építő ATK Konzorciumi Kft. a napokban nyújtja be a városnak a következő részszámlát, amiből (Kósa Lajos polgármester előzetes ígéretének megfelelően) legalább részben ki kellene fizetni azokat az alvállalkozókat, akik korábban elvégeztek bizonyos munkákat, de a mai napig várnak a pénzükre. Miklóssy Ferenc, a Keviép Kft. ügyvezetője a Naplónak úgy fogalmazott, hogy mivel e kifizetetlen számlák nagyrészt az Arcadom Zrt.-hez kötődnek, a fővárosi cég konstruktív hozzáállására van szükség ahhoz, hogy ezek a százmilliók kifizethetőek legyenek. De vajon hajlik-e bármiféle konstruktivitásra az Arcadom?

Ennek járunk utána.

- HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában