Helyi közélet

2013.04.19. 13:20

Ittasan pattantak biciklire - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el körözés alapján és 25 személyt állítottak elő a rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el körözés alapján és 25 személyt állítottak elő a rendőrök.Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az ittasság ellenőrzések során 2 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő.

Határsértők

Két határsértőt fogtak el a létavértesi határrendészek 2013. április 18-án a hajnali órákban. Az afgán és pakisztáni férfit a kismarjai vasútállomáson vonták ellenőrzés alá a rendőrök, de nem tudták igazolni jogszerű tartózkodásukat az ország területén. A határrendészek kérdésére elmondták, hogy Ártánd térségében lépték át illegálisan az államhatárt. A két külföldivel szemben ezért – tiltott határátlépés miatt – szabálysértési eljárást kezdeményeztek, majd a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára szállították őket a további eljárás lefolytatása céljából.

Ittasan kerékpároztak

Három ittas kerékpárossal szemben intézkedtek Debrecenben a járőrök 2013. április 18-án. A 49-54 év közötti kerékpáros férfiakat a Debreceni Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a légalkohol-mérést követően közigazgatási hatósági eljárást indítottak velük szemben.

Tiltott kéjelgés

Tiltott kéjelgés miatt állítottak elő a kapitányságra egy 37 éves nőt a debreceni járőrök. A hajdúhadházi nő pénzért nyújtott szexuális szolgáltatásokat Debrecen területén – az erre igényt tartó – férfiaknak. A kéjelgőt a rendőrkapitányságon meghallgatták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Loptak

Tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás az ellen a 34 éves nő ellen, aki Debrecenben az egyik illatszerüzletben kozmetikai terméket lopott. A lopást azonban észlelte az üzlet biztonsági őre, aki a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a tolvajt és előállították a kapitányságra, majd meghallgatták és őrizetbe vették.

Ugyancsak lopás miatt fogtak el két (18 és 21 éves) férfit, akik egy debreceni nagyáruházban gyümölcsitalt tulajdonítottak el. Az elfogott két tolvajt előállították a járőrök a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták és őrizetbe vették őket. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában