Helyi közélet

2012.11.30. 12:15

Padlószentelés a Római Katolikus Templomban

Összefogásra és karitatív segítségnyújtásra szólította fel a hajdúdorogi híveket Juhász Imre plébános úr a november 18-i szentmisén, melyen sor került a templom új burkolatának felszentelésére. A járólapok megvásárlásához és a munkálatokhoz szükséges összeget a Karitász Alapítvány jótékonysági bálján gyűjtötték össze az egyházközösség tagjai, melyért nem felejtettek el köszönetet mondani a jószívű adományozóknak.

Összefogásra és karitatív segítségnyújtásra szólította fel a hajdúdorogi híveket Juhász Imre plébános úr a november 18-i szentmisén, melyen sor került a templom új burkolatának felszentelésére. A járólapok megvásárlásához és a munkálatokhoz szükséges összeget a Karitász Alapítvány jótékonysági bálján gyűjtötték össze az egyházközösség tagjai, melyért nem felejtettek el köszönetet mondani a jószívű adományozóknak.Az egyházközösség tagjai Imre nap alkalmából köszöntötték a plébános urat, akinek oly sokat köszönhetnek a város lakói és különösen a Római Katolikus Házi Segítségnyújtó Szolgálat tagjai, hiszen kapcsolatainak köszönhetően méltányos áron indulhatott el Hajdúdorogon a Szociális gondozó, ápoló tanfolyam. A közelgő Erzsébet nap alkalmából a lelkes szervező munkájáról híres Soós Sándornéról is megemlékeztek.

A szertartás végén Szent Erzsébet tiszteletére sor került a hagyományos kalácsszentelésre is, melyet az istentiszteleten részt vevők között osztottak szét.

Mosolygó Marietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában