Helyi közélet

2012.10.10. 16:03

Mészöly Kálmán Debrecenben - Új műfüves pályát adtak át

Labdarúgás - A gyerekek boldogan vették birtokba az újonnan felépített pályát a Dózsa György Általános Iskolában.

Labdarúgás - A gyerekek boldogan vették birtokba az újonnan felépített pályát a Dózsa György Általános Iskolában.A látvány-csapatsportok támogatása céljából 2012. márciusában a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) országos labdarúgópálya-építési programot hirdetett meg.

A pályázat keretében Debrecenben négy kisméretű (20x40 méter alapterületű) műfüves pálya épült meg. – Ahhoz, hogy sok gyerek legyen bevonva az utánpótlás-nevelésbe, szükség van az ilyen létesítményekre.

Az önkormányzat elkötelezett a sport felé, éppen ezért döntött a játékterek építésének támogatása mellett – mondta Dr. Papp László, Debrecen alpolgármestere a Dózsa György Álatlános Iskola udvarán létrehozott műfüves labdarúgópálya ünnepélyes avatásán, amelyen Mészöly Kálmán, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tanácsadója, a magyar labdarúgás nagykövete is részt vett és örömét fejezte ki, hogy Debrecen számára ilyen fontos az utánpótlás-nevelés.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában