Helyi közélet

2012.09.17. 11:03

A hétvége aranyköpései, avagy a megyei foci kicsit másképp

A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek? Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban:

A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek? Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban:

Gyarmati András (Létavértes): - Úgy gondolom, hogy a viselkedés is a kultúra egyik része. Ha erről valakik megfeledkeznek, óriási hibát követnek el. (Létavértes–Hajdúszoboszló 2-0 (1-0))

Sáfár László (DEAC Szertár Sportbolt): – A képesség az egy lehetőség, csak tudni kell élni vele. (Szatmár Unio FC-DEAC Szertár Sportbolt 1-0 (1-0))

Vékony Sándor (Berettyóújfalu): – Megint egy drámai vereség, amire most nincs mentségünk. (Berettyóújfalu – Hosszúpályi 1-2 (1-1))

Gulyás Gyula (Sárrétudvari): Egy pont, és más semmi. (Polgár–Sárrétudvari 0-0)

Katona László (DEAC Szertár Sportbolt II.): - Ennek a meccsnek nagyon csúfos vége is lehetett volna, de így sem szép.(DEAC Szertár Sportbolt II.–Hajdúsámson 0-1 (0-0))

Gergely Péter (Hajdúdorog): – Érthetetlen számomra, hogy amikor nem nyerünk, csend van, amikor pedig nyerünk, veszekedés és kiabálás. Ez a mérkőzés volt az edzők rémálma, elgondolkozom, hogy folytassam-e a továbbiakban a munkát. (Szövetkezetek SE Hajdúdorog-Kabai Meteorit SE 2-1 (1-1))

Tóth Csaba (Nyírábrányi KSE): – A végjátékunk hol könnyelmű, hol pedig ügyetlen volt, és ezért csak a biztos három pontnak örülhetünk. (Nyírábrányi KSE-Álmosdi Hajdú SE 2-1 (2-0))

Bányai Imre (Fülöp): – Az eredmény nem is annyira számít, inkább az a fontos, hogy ne egymást okoljuk a hibákért. Mert, aki más szemében a szálkát keresi, az a sajátjában a gerendát feledi, az soha sem lesz csapatjátékos. (Sáránd SE-Csontos Ferenc SE Fülöp 4–1)

Majoros Csaba (Báránd): – A 90. percben még vezettünk, de a bíró sajnos belenyúlt a mérkőzésbe, és a három perces hosszabbítás nyolc percig tartott. Hathatós játékvezetői segítséggel elveszítettük a megérdemelt pontokat. (Pocsaj–Báránd 3-2 (0-0))

Kártik József (Szentpéterszeg): – Remek ellenfél, kiváló pálya, jó játékvezetés, hátradőlős 1-0. (Földes–Szentpéterszeg 0-1 (0-1))

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában