Helyi közélet

2012.07.10. 13:32

Pár perc alatt elfogták a gépkocsi feltörőt

Dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Debreceni Rendőrkapitányságon egy 35 éves debreceni férfival szemben, aki tegnap éjjel Debrecen, Böszörményi út 31. szám előtti parkolóban egy lezárt állapotban leállított személygépkocsi ablakát kalapáccsal betörte, és abból értékeket kísérelt meg eltulajdonítani.

Dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Debreceni Rendőrkapitányságon egy 35 éves debreceni férfival szemben, aki tegnap éjjel Debrecen, Böszörményi út 31. szám előtti parkolóban egy lezárt állapotban leállított személygépkocsi ablakát kalapáccsal betörte, és abból értékeket kísérelt meg eltulajdonítani. Cselekményét észlelték, és az alábbi személyleírással értesítették a Debreceni Rendőrkapitányságot. Az elkövető egy kb. 170cm magas, fekete atlétát, és sötét színű rövidnadrágot, oldalán válltáskát viselő férfi.

A nagy erőkkel a helyszínre kiérkező járőrök, a szemtanú által adott személyleírás alapján, és a bejelentő a 107-es segélyhívóval való folyamatos kapcsolattartás eredményeként, a rendőrök a bűncselekmény helyszínének közelében elfogták az elkövetőt, majd előállították a kapitányságra, ahol a tanú teljes mértékben beazonosította, és felismerte az elkövetőt.

A férfi korábban több alkalommal volt bűntetve hasonló vagyonelleni bűncselekmények miatt, jelenleg 2 eljárás van ellene folyamatban a Debreceni Rendőrkapitányságon, kerékpárlopás miatt. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, a Debreceni Városi Bíróság azóta előzetes letartóztatásba helyezte.

 

 

Kelemen Éva r. hadnagy

Címkék#autólopás
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában