Helyi közélet

2012.07.24. 11:37

Napló-robogó - Meglepődött a telefonhíváson

Debrecen - Tóth Béla Lászlóné hűséges előfizetőnk átvette a Napló-robogót.

Debrecen - Tóth Béla Lászlóné hűséges előfizetőnk átvette a Napló-robogót.A szerencsés nyertes nem először vett részt sikeresen a Napló által meghirdetett nyereményjátékon. Korábban szakácskönyvet, koncertjegyet, színházbérletet is nyert már. A napokban megtartott sorsolásunkon viszont minden eddiginél értékesebb tárgynak, egy 350 ezer forint értékű robogó boldog tulajdonosa lehetett. Mindezért mit kellett tenni? Erről már Tóth Béla Lászlóné beszél.

– Labdát szerettem volna nyerni az unokámnak a Napló Labdarúgó EB-játékán - kezdi a történetet Tóthné. – Mivel a robogóért indított ragasztgatós játék egyidében zajlott az EB-játékkal, úgy döntöttünk részt veszünk ezen is. A mozaikok felragasztásában egyébként szerencsém volt, mert a 2. számú mozaik kétszer jelent meg (valóban, olvasóink kérték - a szerk.)és én a másodikat tudtam csak felragasztani, továbbá június 25-én zárult a játék, akkor utaztunk el a lányunkhoz. Felragasztottuk tehát az utolsó mozaikot is, és megmondom őszintén, egyáltalán nem bíztam abban, hogy megnyerem a robogót. Nem is voltam ott sorsoláson. Meglepődtem, amikor a Napló munkatársa még a sorsolásról felhívott, hogy én nyertem a robogót. Ki jár majd a járművel? A férjemnek is és nekem is megvan a vezetői engedélyünk a robogozáshoz...

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában