Helyi közélet

2012.06.11. 14:26

Az AKSD két igazgatója 820 milliós adózott eredmény után kapott 10-10 millió forint prémiumot.

Debrecen -&nbsp;Milyen valós gazdasági teljesítmény alapozta meg az&nbsp;<strong>AKSD</strong>&nbsp;Kft. két ügyvezető igazgatójának (Kardos Mariannának és Virág Lászlónak) az elmúlt évi tevékenységük után személyenként kifizetett bruttó 10 millió 296 ezer forint célprémiumot?

Debrecen - Milyen valós gazdasági teljesítmény alapozta meg az AKSD Kft. két ügyvezető igazgatójának (Kardos Mariannának és Virág Lászlónak) az elmúlt évi tevékenységük után személyenként kifizetett bruttó 10 millió 296 ezer forint célprémiumot?A Napló ezzel kapcsolatos érdeklődésére Kardos Marianna elmondta: társaságunk adózott eredménye a 2010. évi 612 millió forintról tavaly 819 millió forintra nőtt, tehát eredményesen, a tulajdonosok elvárásának megfelelően gazdálkodtunk. Mivel a taggyűlés az idei évre vonatkozóan nem kezdeményezte a munkaszerződésünk módosítását, a két ügyvezető maximális teljesítés esetén 2012-ben is személyenként bruttó 10 millió 296 ezer forint célprémiumot kaphat. "A cégvezetés még 2008-ban hozott egy stratégiai döntést, miszerint (a több lábon állás érdekében) részt kívánunk venni a szilárd és folyékony hulladéklerakók rekultivációjában. Az akkori döntésünk helyességét támasztja alá, hogy tavaly a társaságunk 6,8 milliárdos bevételéből mintegy 2,2 milliárd forint már ebből a tevékenységből származott" - jelentette ki a Naplónak adott interjúban Kardos Marianna.

HBN-PA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában