Helyi közélet

2008.10.08. 12:02

Püspökladányi takarítóbajnok

<p>A püspökladányi Nádházi Attila volt az egyetlen hajdú-bihari résztvevője annak az első ízben megrendezett európai szintű versenynek, mely a kétkezi munkavégzést hivatott népszerűsíteni.</p>

A püspökladányi Nádházi Attila volt az egyetlen hajdú-bihari résztvevője annak az első ízben megrendezett európai szintű versenynek, mely a kétkezi munkavégzést hivatott népszerűsíteni.

Az EuroSkills elnevezésű több napos megmérettetésen – melynek szeptember végén Rotterdam adott otthont – a ladányi fiatalember takarítás kategóriában csapatban második, egyénileg harmadik helyezést ért el.

– Az Európa 30 országából érkező csapatok 49 szakmában – a takarítás mellett például szobafestő, villanyszerelő, fodrász vagy kőműves kategóriában – mérhették össze a munkára való rátermettségüket, a tagoknak 18 és 25 év közöttieknek kellett lenniük.

Három versenyszámban – alaptisztítás, irodatakarítás és kórházi fertőtlenítés – kellett bizonyítanunk szakértelmünket – mondta Nádházi Tamás.

  • Tovább menetel a Püspökladány
  • Öngyilkosság Püspökladányban
  • Tesco, Lidl Püspökladányban
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában