Helyi közélet

2008.10.12. 18:55

Megkérdeztük: Mi a véleménye a nemzeti csúcsról?

<p>Rimai Rudolf szerint semmi értelme nem lenne a találkozónak, Gyurcsánynak ez csak újabb elkeseredett próbálkozása, aminek nem hiszi, hogy van értelme.<dia width="900" height="700" alt="politikusok 2008.10.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/politikusok_2008_10_12_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="politikusok 2008.10.12." /></a></dia></p>


– Ha az összes fél megfelelő hozzáállással menne el erre a találkozóra, akkor képesek lennénke kompromisszumok létrehozására – nyilatkozta Asztalos András, aki szeretné, ha a csúcs nem lenne eredménytelen.
– A miniszterelnök mindig kitalál valamit, szerintem a többi ötlete mellett ez sem fog megvalósulni, de ha sikerülne, az ország szempontjából akár még jól is elsülhet – mondta Sütő Ervin.
– Gyurcsány egyetlen szavát sem hiszem el, ez a találkozó nem fog létrejönni. A miniszterelnök jól eltolta az ország dolgait – válaszolta Ágoston Lászlóné.
Kerekes Tímea szerint nem most kellene ilyesmiket kitalálni, azt mondja, Gyurcsánynak már nincs akkora tekintélye, hogy meghívására összegyűljenek a nemzet szellemi nagyjai. – Ha a meghívottak igazán karakán emberek, visszautasítják az invitációt – mondta.
Temesvári Edit azt mondja, nem fog összejönni a csúcs, a miniszterelnök már régen elásta magát a polgárok szemében, azonban a politikai személyiségek közül más se lenne jobb vezető.

Ezek is érdekelhetik