Helyi közélet

2008.10.28. 06:30

Lopják a vasat Debrecenben

<p>Nem vittek el semmit, mégis 300 ezres kárt okoztak azok a tolvajok akik betörtek egy vállalkozás Mikepércsi úti telephelyére hétfőn Debrecenben - értesült a Haon a megyei rendőr-főkapitányság bevetési-irányítási központjának ügyeletesétől.</p>

Egy Hétvezér utcai telephelyen szintén bűnözők jártak, falikazánnal, radiátorral távoztak 100 ezer forint értékben. Egy István úti telephelyre is betörtek. Onnan épületgépészeti vasanyag tűnt el 300 ezer forint értékben.

A rendőrök két külföldit anyagi káros baleset miatt állítottak elő a debreceni rendőrkapitányságon, egy járművezetőt pedig azért vittek be, mert ittasan ült volán mögé.

A mentők közlése szerint kora délután súlyosan megsérült egy személy, amikor gépkocsi borult az árokba a Hajdúszoboszló és Nádudvar közötti úton. Még reggel a Galamb és a Szabó Kálmán utcák kereszteződésében karambolozott két gépkocsi - egy ember könnyebben megsérült.

  • Add ide a pénzed vagy elvágjuk a torkod
  • Kigyulladt egy ház Debrecenben Tűz a Szabó Pál utcán 2008.10.27. Video
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában