Helyi közélet

2008.10.22. 10:37

Debreceni zenekar a legjobb

<p>Debrecen – Liverpoolba, az MTV Europe Music Awards díjátadó rendezvényére utazik a debreceni Gonzo zenekar, miután Peeping Tom című klipjük kapta a legtöbb szavazatot a magyar közönségtől.</p>

Liverpoolba, az MTV Europe Music Awards díjátadó rendezvényére utazik a debreceni Gonzo zenekar, miután Peeping Tom című klipjük kapta a legtöbb szavazatot a magyar közönségtől, így elnyerték az MTV Legjobb magyar előadó díját.

A zenekart ötven induló közül ítélte a címre legérdemesebbnek a nagyérdemű, amely együtt jár azzal, hogy az indie-britpop zenét játszó együttes az Európa legjobbja díjért is harcba szállhat.

A fiúk november 2-án indulnak a brit városba, ahol a 21 európai jelölt fellépését rögzítik, hogy aztán a 6-án tartott gálán a legjobbnak ítélt két banda felvételét bemutassák.

A mezőny nagyon erős, hiszen olyan együttesek is esélyesek a győzelemre, mint a finn Nightwish vagy az angol Leona Lewis. A nyertest most is a közönség választja ki, szavazni a music awards hivatalos honlapján, lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában