Helyi közélet

2008.09.16. 14:33

Szabad préda a Nagyerdei Stadion

<p>Debrecen – Tolvajok jártak hétfőn a lepusztult Nagyerdei Stadionban, ahol feltörték a Debreceni Sportiskola labdarúgó szakosztálya által használt öltözőt. A betörések olyan méretet öltöttek, hogy a szertárazás egyszerűen ellehetetlenült.</p>

Tolvajok jártak hétfőn a lepusztult Nagyerdei Stadionban, ahol feltörték a Debreceni Sportiskola labdarúgó szakosztálya által használt öltözőt, és labdákkal, sportfelszereléssekkel távoztak, de elvitték a játékszerek felfújásához használatos kompresszort is.

A tettesek 58 ezer forint kárt okoztak, értesültünk a rendőrségtől.

– A tettesek egy emeleti tárgyaló ablakán jutottak be, majd lementek a földszinti öltözőhöz, és felfeszítették – mondta el érdeklődésünkre Sásdi István, a Debreceni Sportcentrum Kht. üzemeltetési osztályvezetője.

Mint tőle megtudtuk, a stadiont manapság jóformán senki sem őrzi, portaszolgálat sincs. A pályán foglalkozásokat tartó edzőktől, és a sportolóktól kérik is, hogy semmit se hagyjanak az épületben. 

– Öt-hat évvel ezelőtt szemtelenedtek el a tolvajok, és a betörések olyan méretet öltöttek, hogy a szertárazás egyszerűen ellehetetlenült. Most kilenc labda, egy mez, két nadrág és egy húszezer forint értékű kompresszor bánja az óvatlanságot – közölte az osztályvezető.

 A Haon úgy tudja, nemrég a debreceni jégpályán is hívatlan vendégek jártak, akik odáig merészkedtek, hogy jónéhány sört le is gurítottak a helyszínen…
A debreceni rendőrkapitányság lopás gyanújával nyomoz az ügyben.

RaL

Debreceni focisták öltözőjét törték fel

Készpénzt és ékszert vitt el ismeretlen betörő hétfőn Debrecenben egy Derék utcai lakásból - tudta meg a Haon a rendőrségtől.

Audit nyúltak le Debrecenben

Elloptak keddre virradóan egy középszürke Audi 100-as személyautót Debrecenben - tudta meg a Haon a rendőrségtől.

A legkeresettebb hajdú-bihari bűnözők

Kik szerepelnek a rendőrség frissített TOP 100-as körözési listáján? Nézze meg Ön is a hajdú-bihari érintettségű személyeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában