Helyi közélet

2008.09.21. 17:23

Raboltak a Debrecenbe tartó vonaton

<p>Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a napokban azt a 18 éves hajdúhadházi fiút, aki két fiatalt rabolt ki szeptember 6-án este egy Hajdúhadházról Debrecenbe tartó vonaton.</p>

Szőke Bernadett rendőrségi szóvivő közlése szerint, a sértettek fülkéjébe Apafánál nyitott be egy gyerek, tüzet kérve. Kis idő múlva már a gyanúsított társaságában tért vissza, aki az egyik sráctól márkás pólóját, a másiktól a pénzét követelte fenyegetőzve. Az áldozatok nem mertek ellenállni; az ifjú rabló a kiszemelt ruhadarabbal és pár száz forinttal szállt le a szerelvényről a megyeszékhelyen.
Szerzeményeinek nem örülhetett túl sokáig - mondta a hadnagy -, ugyanis a sértettek értesítették a rendőrséget, az egyenruhások pedig már a Nagyállomástól induló villamosról leszedték a rablót, és a gyereket.
Szőke Bernadett hozzátette: várják annak a fiúnak a jelentkezését, akitől a pénzt kényszerítették ki. Jelentkezni a debreceni rendőrkapitányságon lehet: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám B épület II/4-es irodában, telefonon az (52) 516-400/22-46-os melléken.

  • A rendőrség nyomában
  • Balesetek, bűnügyek
  • Tűz a Nagyállomáson
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában