Helyi közélet

2008.09.10. 15:26

Kisgyermeket ütött el egy mikrobusz

<p>Hajdúhadház - Információink szerint egy kisgyermeket ütött el egy mikrobusz szerdán kora délután Hajdúhadházon, a Béke útja és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében. <dia width="900" height="700" alt="Gyermeket ütött el egy mikorbusz 2008.09.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyermeket__t_tt_el_egy_mikorbusz_2008_09_10/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gyermeket ütött el egy mikorbusz 2008.09.10." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Baleset-busz-Hajduhadhaz.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Az elsődleges orvosi megállapítások szerint könnyebb sérüléseket szenvedett egy tizenöt év körüli fiú, akit egy betegszállító mikrobusz ütött el szerdán délután Hajdúhadházon, a Béke útja és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésénél.

Információink szerint a fiú egy buszról leszállva, a jármű előtt akart átfutni barátaihoz az út túloldalára, mikor a busz takarását elhagyva elütötte a kisbusz, amely éppen meg ki akarta kerülni a megállóban álló buszt. A fiú elvesztette eszméletét, ezért riasztották a mentőhelikoptert is. Később magához tért, és mentőautóval szállították kórházba, ahol sérüléseinek mértékét a további vizsgálatok fogják pontosítani.

A mikrobuszban szállított betegek közül senki sem sérült meg a hirtelen fékezés következtében. A helyszínelés ideje alatt részben le kellett zárni az út adott részét, a forgalmat a rendőrök irányították. A baleset pontos körülményeinek kivizsgálására a rendőrség eljárást indított.

  • Balesetek, bűnügyek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában