Helyi közélet

2008.09.18. 10:46

Hogy vernek át minket a multik?

<p>Fórumozóinkat igencsak megmozgatta a téma, szemezgessen a vélemények közül és szóljon hozzá Ön is!</p>

Hozzászóló: erosember , 2008.09.16, 11:35
reklamálás menete válasz | moderáció
A reklamálás menete:
1. Alapállás: átvernek
2. Ha nem veszed észre, szerencséjük van. Ha észreveszed, akkor tovább a 3. ponthoz.
3. Ha gyáva vagy, akkor megint ők nyertek. Ha nem, akkor visszamégy reklamálni.
4. Az ügyfélszolgálatos kapásból téged néz hülyének. Megkérdezi, hogy biztos-e hogy rossz ár volt kiírva, nem-e másikat néztél, stb. Ezen te magadban mérgelődhetsz.
5. Hív egy eladót, aki megnézi, hogy igazad van-e.
6. 15 perc várakozás
7. Visszajön, majd max. elnézést kér, biztos egy másik vevő kicserélte az árakat, vagy biztos leesett az ár egy másik termékről. Legtöbbször elnézést sem kérnek!
8. Mondhatod neki, hogy a törvény szerint a kirakott áron kell számlázniuk, az már az ő bajuk, ha rossz ár volt a terméknél.
9. Őket nem érdeklik a magyarországi törvények, vagy kell ennyiért, vagy visszaviheted.
10. Mérgelődve hazamégy, és utálni fogod a multikat, és a benne dolgozó nagyarcú flegma ügyfélszolgálatosokat. Mindenesetre az vigasztal, hogy a flegmaságért csak minimálbért kapnak.


Hozzászóló: nagyjozsef29 , 2008.09.16, 08:17
Egyszer az egyik áruházban ugyanigy jártam egy kulcskészlettel. Kifizettem majd irány az információ.

Lekísért az egyik hölgy az áru fellelhetőségi helyére és ott megmutattam a kiírt árat és mutattam a számlat hogy közel a dupláját fizettem. Korigálták az árat én meg vissza kaptam a különbözetet mivel megtévesztettek.
Menjen mindenki reklamálni ne legyenek restek.
Üdv 


Hozzászóló: anyamaca , 2008.09.16, 06:5
Megérdemli, hogy becsapják, aki ilyen helyeken vásárol, és gyáva szóvátenni a csalást. 


Hozzászóló: fertilio , 2008.09.16, 09:24 
A hipermarketek bíznak abban, hogy a magyar emberekbe évtizedek óta beleverték a kussolás tudományát. Ha dumálsz, véged van. 10 emberből 6-7 biztosan beletörődik a sorsába és elfogadja az átvágást ahelyett, hogy kinyitná a száját és a csalókat leordibálná. Pedig ezt kell tenni!!!!!!! Ha észreveszi valaki, hogy átvágták úyg kell reklamálni, hogy aznap még aludni se legyen kedvük kedves átvágó honfitársainknak. Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy mögöttünk már türelmetlenek az emberek. Nem az ő pénzükkel játszadoznak a kedves boltosok. Tessék már végre bátornak lenni, elmúltak a népet terrorizáló évek, bár mostanában ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni.

AZ EREDETI CIKK ITT TALÁLHATÓ!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában