Helyi közélet

2008.09.19. 17:09

Halálos ütközés Szentpéterszeg közelében

<p>A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofőrje, aki egy busszal ütözött össze pénteken délután a Berettyóújfalu és Szentpéterszeg közötti úton.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Halálos baleset 2008.09.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_baleset_2008_09_19_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Halálos baleset 2008.09.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Halalos-baleset-Szentpeterszeg.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Portálunk helyszíni adatai szerint a Berettyóújfalu felé haladó autó vezetője, eddig tisztázatlan ok miatt áttért a bal oldali sávba, ahol összeütközött az ott haladó autóbusszal, amely ezután az árokba csúszott. A busz tele volt utasokkal, de szerencsére nem sérült meg senki sem.

A gépkocsi 70 éves vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a mentősök már nem tudtak segíteni rajta. Az elhunytat a berettyóújfalui tűzoltóknak kellett feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelni a roncsok közül.

A helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni az út adott szakaszát. A tragédia pontos körülményeit, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában