Helyi közélet

2008.09.01. 07:07

Elégedett-e az olimpikonjaink szereplésével?

<p>- Az olimpikonjainktól többet vártam - kezdte válaszát Polonyi György. Vannak kint jó sportolóink, de az eredmények csak nem jönnek.</p>

- Az olimpikonjainktól többet vártam - kezdte válaszát Polonyi György. Vannak kint jó sportolóink, de az eredmények csak nem jönnek. Reménykedem benne, hogy szerzünk azért aranyérmet, de addig az ezüstnek és a bronznak is örülni kell.

- Ahhoz képest, hogy miket mondtak előre a szakértők, igen gyengén szerepelünk. Cseh Lászlónak meg pechje van. A nagyhatalmak versenyzői, gondolván itt az USA-ra meg Kíná-ra, szerintem doppingolnak - mondta Holló Ákos.

- Szerintem nagyszerűen szerepelünk az olimpián - válaszolta Borús Tamás. Sok aranyat vártak a sportolóinktól, de szerintem az ezüstnek is örülni kell. Nem lehet mindig nyerni, igaz a vízilabda még hátra van, ahol mind a két csapatunk arannyal tér majd haza.

- Az olimpikonjaink igen gyengén szerepelnek Pekingben az Athéniolimpiához képest. Lehet, nem is szereznek aranyat, de reménykedek benne, hogy csak szereznek egyet. A többiek sokat fejlődtek hozzánk képest, ez azt hiszem az eredményeken is látszik - mondta Schüller Vladimir.
- Szerintem kiöregedett generációval mentünk az olimpiára - kezdte válaszát Kasza Krisztián. Más kultúrákban másképpen állnak az olimpikonokhoz. Cseh László 2-3 szoros olimpiaibajnok lehetett volna idén, ha nincs Michael Phleps. Sokszor nincs szerencsénk, de remélem egy-két aranyat csak hazahoznak az olimpikonok.

- Többet vártam hazánk olimpikonjaitól - meséli Hunyadi Viktória. Sokkal jobbak lehetnénk, ha megfelelő lenne a sportolók felkészülése az olimpiára, mentálisan és fizikailag egyaránt. Az utazás és az időeltolódás lefáraszthatta a sportolóinkat, ezért nincs annyi érem, mint sokan várták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában