Helyi közélet

2008.09.30. 16:45

Debrecenben a jubileumi István, a király

<p>Debrecenben, a Főnix Csarnokban három alkalommal láthatja a közönség a Társulat nagysikerű produkcióját, az István, a királyt novemberben.</p>

A debreceni előadás-sorozat harmadik alkalmával, november 23-án Koppány szerepében a debreceni énekes, Koroknai Árpád játékát élvezhetik a nézők, aki még a szereplőválogató show döntője után kapott ígéretet a rendező Szikora Jánostól arra, hogy főszerepet is énekelhet majd – ismerteti a Főnix Rendezvényszervező Kht. közleménye.


A 25 évvel ezelőtt sikerre vitt István, a király jubileumi előadása az idei Szegedi Szabadtéri Játékok legnépszerűbb produkciója volt, ezt mutatja az is, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az eredeti három előadás számát kiegészítették további kettővel.

A nemzeti rockopera új, nagy sikerű bemutatóját már a szereplőválogatáskor hatalmas érdeklődés kísérte, a Dóm téri előadásokra szóló jegyeket jóval a premier előtt elkapkodták, a Társulat című televíziós show-műsorban megkedvelt énekeseket így minden este telt ház fogadta. A produkciót a hajdú-bihari megyeszékhelyen is kiemelt érdeklődés kíséri.

INFO
A rockoperát november 21-én és 22-én 19 órától, 23-án pedig 17 órától láthatja a közönség a debreceni Főnix Csarnokban. Jegyárak: I. kategória: 11000 Ft; II. kategória: 9000 Ft; III. kategória: 7000 Ft; IV. kategória: 5000 Ft; V. kategória: 3000 Ft. Jegyértékesítési pontok: Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft., Batthyány u. 2/b.; Tourinform Debrecen, Piac u. 20.; Apolló Mozi, Miklós u. 1.; IBUSZ Debrecen, Révész tér 2.; OTP Travel, Piac u. 69.; Kölcsey Központ, Hunyadi u. 1–3.; Start Utazási Iroda, Bethlen u. 10–12.; Főnix Csarnok, Kassai út 28.; CORA Áruház, Kishatár u. 7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában