Helyi közélet

2008.09.29. 12:59

Benzinkútrablás – negyedmillió a nyomravezetőnek

<p>Hajdúszoboszló, Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.</p>

Szeptember 18-án 4.10 és 4.15 óra körül egy kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, 20-22 év körüli, fekete színű állvédő nélküli bukósisakot, fekete, elöl végig cipzáras dzsekit, barnás-keki árnyalatú terepnadrágot, fekete cipőt viselő férfi kirabolta a hajdúszoboszlói Debreceni úton található Mol töltőállomást.
A rabló az egyik kezében pisztolynak látszó tárggyal, a másikban egy kb. 40 centiméteres, recés pengéjű kenyérvágó késsel megfenyegette a shopban dolgozó kutast, aki átadta a kasszában található néhány ezer forintot.
A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik – különösen, aki éjfél és 4.00 óra között az üzemanyagkútnál tankolt – tegyen bejelentést. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.ű




Pénzjutalom

Hajdú-Bihar megye Rendőrfőkapitánya 250.000,- forintot ajánl fel a nyomravezetőnek.
A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú alapossá válik.
Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedése

ket megteszi. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.
Bejelentést tehetnek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth u. 20.), telefonon az 516-400/20-66-os melléken, illetve a 107-es 112-es segélyhívó számokon. 





 

 

 

 






  • Fegyveres rablás egy hajdúszoboszlói benzinkúton
  • Csoportos rablás a Petőfi téren
  • Rablás fényes nappal Debrecneben
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában