Helyi közélet

2008.09.25. 17:50

Amerikai katonák Debrecenben!

<p>Humán Szolgáltató Iroda nyílik októberben a debreceni Bocskai István Lövészdandár laktanyájában, melynek szakszerű működtetéséhez a városunkba látogató három fős amerikai delegáció ad hasznos tanácsokat.</p>

Októberben nyílik meg az a Humán Szolgáltató Iroda a Bocskai István Lövészdandár laktanyájában, melynek fő célja a katonák és családtagjaik lehető legszélesebb körű segítése lesz. Az iroda többek közt jogi, pénzügyi és egészségügyi tanácsadást nyújt majd, leegyszerűsíti bizonyos hivatalos ügyek intézését, valamint segíti a kapcsolattartást a távol lévő tisztek és családtagjaik közt.

A lehető leghatékényabb működés érdekében szeptember végén egy három fős delegáció érkezik az USA-ból a cívisvárosba. Az amerikai katonák mintegy három napos itt tartózkodásuk alatt előadások keretében adják majd át tapasztalataikat azon debreceni katonáknak, akik októbertől az irodában fognak tevékenykedni.

  • Hírek a megyéből
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában