Helyi közélet

2008.06.01. 09:09

Villámcsapás miatt gyulladt ki a ház

<p>Hajdúhadház - Villám csapott egy családi házba szombaton este Hajdúhadházon a Bercsényi utcában, melynek következtében a tető egy része kigyulladt. <dia width="900" height="700" alt="Villámcsapás miatt gyulladt ki a ház 2008.06.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vill_mcsap_s_miatt_gyulladt_ki_a_h_z_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Villámcsapás miatt gyulladt ki a ház 2008.06.01." /></a></dia></p>

A hajdúböszörményi és debreceni tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a padlástérből a lángok átterjedjenek a ház többi részére is. Az eset következtében szerencsére senki sem sérült meg, a kárérték pedig még vizsgálat alatt van.

A szombat esti vihar, amely nagy széllel, villámlással, és dörgéssel érkezett a megye felé, szinte semmilyen kárt nem okozott.

A hajdúhadházi eset mellett még a hajdúnánási lánglovagoknak kellett egyszer egy fakidőléshez vonulniuk.

  • Vihar Debrecenben
  • Kárpátalján is tarolt a vihar
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában