Helyi közélet

2008.06.04. 21:49

Piroson hajtott át, karambolozott

<p>Debrecen - Súlyos sérüléseket szenvedett annak a személyautónak a vezetője, aki egy mikrobusszal ütközött össze szerdán kora este Debrecenben, a Böszörményi út és az Akadémia utca kereszteződésében. <dia width="900" height="700" alt="Piroson hajtott át, karambolozott 2008.06.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Piroson_hajtott__t__karambolozott_2008_06_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Piroson hajtott át, karambolozott 2008.06.04." /></a></dia></p>

Az eddigi megállapítások szerint az autó vezetője vélhetően nem vette észre a jelzőlámpa piros jelzését, és a kereszteződésbe behajtva az éppen kanyarodó mikrobusznak ütközött.

A baleseti helyszínelés ideje alatt kisebb torlódás alakult ki a kereszteződés környékén. Az eset pontos részleteit még vizsgálja a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek:

  • Szabálytalan teherautó miatt ütköztek
    Személyautó és mikrobusz ütközött össze szerdán kora délután, a 35-ös főút Józsa és Hajdúböszörmény közötti szakaszán.   
  • Három súlyos sérült az árokba borult autóban
    Az elsődleges orvosi megállapítások szerint mind a hárman súlyos sérüléseket szenvedetek abban az autóban, amely kedden késő este borult az árokba a 42-es főút, Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán.

- cZZs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában