Helyi közélet

2008.05.12. 11:08

Hülyét csinálnak magukból

<p>Majdnem késhegyig menő vitát folytattunk a feleségemmel, mikor vázoltam neki a témát, melynek a címe: Van az a pénz.<BR />A kereskedelmi csatornákon zajló „főzősókról” van szó (Vacsoracsata és Hal a tortán címekkel).</p>

Nem a műsor alapötletével van bajom, hanem a kivitelezéssel, illetve a szereplőválogatással.

Sőt inkább azzal, hogy népszerű, vagy ismert emberek, miért mennek bele olyanba, amihez semmi közük, amivel többet ártanak az imázsuknak, mint nyernek az érte kapott honoráriummal.

Magyarul: főzni nem tud, némelyik még konyhát sem látott belülről, mégis bohócot, hülyét csinál magából ország-világ színe előtt a nézettség, a csatorna (no meg a nem kis honorárium) kedvéért.

Nem sajnálom tőle, csak kiábrándító. Vannak, akiktől többet vártam, van, akit jobban megismertem, van, aki hozta a formáját, és van, akit eddig sem tartottam sokra, ezután meg végképp elkapcsolok más csatornára, ha megjelenik a képernyőn.

Benkő Dániel, Spitzer Mamagésa, a szépségkirálynő, a „top” modell és legutóbb Tünci néni borzadály volt. Ennek a Kiszel Tündének sem önkritikája, sem józan esze nincs, ahogy annak sem, aki őt a képernyőre engedi. Ezzel már tényleg csak Győzikéék vannak egy szinten és magasra tarott fejjel bámulják a bányászbéka hátsóját, ami a szellemi szintjüket és IQ-jukat illeti. Persze nem akarom ezzel a békákat megbántani!

Azért van ezekben a műsorokban jó is: Láttam néhány jó receptet, amit magam is kipróbáltam, és a narráció – a kezdeti gyengélkedés után – igazán humoros is tud lenni.

Molnár Jenő

  • Elővillanó bugyik
  • Kelemen Anna balhéja
  • A féltékenység fajtái
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában