Helyi közélet

2008.05.19. 08:15

Hajnali halálos ütközés a Vámospércsi úton

<p>A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetője, aki járművével hétfőn hajnalban szenvedett balesetet Debrecenben, a Vámospércsi úton lévő tüzép előtt.<DIA width="900" height="700" alt="Halálos baleset a Vámospércsi úton 2008.05.19. "><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_baleset_a_V_mosp_rcsi__ton_2008_05_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Halálos baleset a Vámospércsi úton 2008.05.19. " src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Balesethal%C3%A1los.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Adataink szerint a gépkocsi Vámospércs irányából tartott a belváros felé, mikor eddig ismeretlen okból nagyon nagy sebességgel áttért a bal oldali sáv túloldalán lévő parkolóba, ahol hátulról nekiütközött egy ott várakozó cementszállító pótkocsinak. Az ütközés nagyságára jellemző, hogy az üres állapotban lévő pótkocsit - amely közel hét tonnás-, több mint tíz méterrel lökte arrébb. A jármű sofőrjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a roncsból, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy a mentősök már nem tudtak segíteni rajta. A balesetet vizsgálók munkáját nagyban megnehezíti az, hogy nem volt szemtanúja a balesetnek, ezért egyelőre csak találgatni lehet mi okból történt a szörnyű tragédia. Az eset részleteit, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

cZZs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában