Helyi közélet

2008.04.24. 09:11

Négyes ütközés a Füredi úton

<p>Debrecen - Nem történt személyi sérülés annak a balesetnek a helyszínén, amely csütörtökön reggel történt Debrecenben a Füredi út és a Nádor utca kereszteződésében, ahol négy autó ütközött egymásnak. <dia width="900" height="700" alt="Négyes ütközés Debrecenben 2008.04.24"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/2008_04_24/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Négyes ütközés Debrecenben 2008.04.24" /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/baleset-debrecen-furedi-ut.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Az ütközéssorozat pontos körülményeinek kiderítése még folyamatban van, annyi azonban bizonyos, hogy a nem megfelelő követési távolság tartása miatt történt a baleset. A helyszíni intézkedések ideje alatt egy sávot elfoglaltak a megrongálódott kocsik, ezért kisebb torlódás alakult ki a Füredi úton.

cZZs

 • Kedden Korea következik
 • Négy sérült a debreceni állatvásárnál
 • Kamion, mikrobusz, személyautó karambolja az Attila téren
 • Két sérült a Diószegi úti balesetben
 • Autót, majd utána kogombákat tört
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában