Helyi közélet

2008.04.21. 13:12

Debrecen: Ön elégedett az utak állapotával?

<p>Debrecen - Megkérdeztük a főtéren sétálóktól, mi a véleményük a debreceni utak állapotáról, mit tartanának elfogadhatónak, min lenne érdemes változtatni. <dia width="900" height="700" alt="Körkérdés az utak állapotáról 2008.04.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_rk_rd_s_az_utak__llapot_r_l_2008_04_21_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Körkérdés az utak állapotáról 2008.04.21." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/korkerdes-utak-allapota-debrecen.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Nem. Nagyon sok a kátyú, ami balesetveszélyes, arról nem is beszélve, hogy kárt tehet az autóban. A Vénkert és az Újkert útjait át kellene vizsgálni, mert ott különösen rossz a helyzet.
Baranya László
közös képviselő

Nem igazán vagyok elégedett. Sok az úthiba, de ha mást nem is, javítani, kátyúzni szükséges. A munkálatok viszont feltartják a forgalmat, és komoly dugók alakulhatnak ki miatta.
Szalóki István
bádogos

Szerintem az utak többsége elöregedett, van mit javítani rajtuk. A gödrök foldozása nem biztos, hogy elegendő, csak ideiglenesen orvosolja a problémát. Fell kellene újítani az egészet.
Varga József
gépkocsi vezető
Elégedett vagyok. Igaz, vannak hiányosságok, de nem fejlődünk olyan gyorsan, ahogy az utak állapota romlik. A román utakhoz képest például az itteniek kifejezetten jónak mondhatók.
Biri Ákos
munkanélküli
Megmondom őszintén, nem vagyok elégedett. Itt, Debrecenben is vannak problémák, de városon belül nem jelent akkora gondot az út rossz minősége, mint egy főúton.
Salánki Sándor
tűzoltó

 • Debreceni csatornázás: vajon kinek a hibájából?
 • Vigyázz, kátyú!
 • Hamarosan kátyúznak Debrecenben
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában