Helyi közélet

2008.04.15. 18:58

Autónak szaladt egy gyerek a zebrán

<p>Debrecen - Könnyebb sérüléseket szenvedett az a kisgyerek, akit egy autó ütött el kedden délután Debrecenben, a Budai Nagy Antal utcán. <dia width="900" height="700" alt="Autónak szaladt egy gyerek 2008.04.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Aut_nak_szaladt_egy_gyerek_2008_04_15_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Autónak szaladt egy gyerek 2008.04.15." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Baleset_gyalogos_auto_zebra_debrecen_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Adataink szerint a kisgyerek a zebrán akart átkelni az utca túloldalára, mikor a neki jobbról haladó autónak szaladt oldalról.

A baleseti helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás mellett haladt a forgalom egy sávon. A baleset részletei még vizsgálat alatt van.

 • Baleset Vámospércs határában
 • Baleset Debrecenben: autónak szaladt egy kislány a zebrán
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában