Helyi közélet

2008.03.27. 12:13

Súlyos, életveszélyes sérült a biciklisbalesetben

<p>Debrecen - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy elektromos biciklivel közlekedő hölgy, akit egy teherautó ütött el csütörtökön délelőtt Debrecenben, a Rigó és a Gizella utcák kereszteződésében. <dia width="900" height="700" alt="Életveszélyesen sérült a biciklis 2008.03.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_letvesz_lyesen_s_r_lt_a_biciklis_2008_03_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Életveszélyesen sérült a biciklis 2008.03.27." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/biciklis-baleset-debrecen.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az eddigi megállapítások szerint a teherautó vezetője a kereszteződésbe úgy hajtott be, hogy nem vette észre az ott haladó kerékpárost, akit elütött.

A baleset pontos részleteit, és körülményeit a rendőrség, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.

cZZs

Egyre több biciklis baleset
Debrecen - Kevés városunkban a bicikliút, ezért a legtöbb kerékpáros a járdán közlekedik, gyakran nagy sebességgel hajtva a gyalogosok között.
Ittasan, lopott biciklivel kerekezett az autó elé -
Információink szerint az ittas férfi a baleset előtt nem sokkal lopott egy biciklit, majd kivilágítatlanul hirtelen egy autó elé hajtott.
Biciklist ütött el egy autó a zebrán
A rendőrség vizsgálja, hogy az autós, vagy a biciklis nem vette-e figyelembe a jelzőlámpa jelzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában