Helyi közélet

2008.03.11. 12:08

Ön mit sorolna a Hajdú-Bihar hét csodája közé?

<p>Debrecen – A megyénkben és Debrecenben is több dologra, természeti értékre és épületre is büszkék lehetünk. Ön mit sorolna a megye hét csodája közé? <dia width="850" height="630" alt="Körkérdés: Hajdú-Bihar megye hét csodája 2008.03.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_rk_rd_s__Hajd__Bihar_megye_h_t_csod_ja_20/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Körkérdés: Hajdú-Bihar megye hét csodája 2008.03.11." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-megkerdeztuk-hajdu-bihar-7-csodaja_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A Nagytemplomot biztosan oda sorolnám. Az egyetemet az előtte lévő térrel együtt, valamint a Hortobágyot. Sokat járunk ki tavasszal és ősszel is a családdal, bejárjuk a terepet, megnézzük a vásárt; én nagyon szeretem.
Kerezsi Renáta
tanuló

Az egyetem mindenképpen, az egyik japán vendégemnek a közelmúltban az tetszett a legjobban. Természetesen a Nagytemplom, a gyógyfürdőHajdúszoboszlón, mert közkedvelt hely. A Hortobágy is fontos.
Katona Ibolya
vállalkozó

A belvárost kiemelném a főtérrel és a Nagytemplommal. Szerintem a várost ez a kettő jelképezi. A Hortobágyi Nemzeti Parkban sokat jártam kiskoromban a családommal. Gyönyörű vidék, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hajas Orsolya
tanuló

Debrecenben a régi épületeket szeretem nagyon, mint amilyenek például a Gambrinus közben és a Kossuth utcán vannak. A Hortobágyon élő madárvilág és állatvilág szerintem csodálatos, mindenképpen felvenném a listára.
Major Sándor
szobafestő

Nekem a megyében és Debrecenben is több dolog tetszik, amit megmutatnék a hozzánk látogatóknak. Ilyen az új Kölcsey Központ, a Nagyerdő, a fürdő. Büszke vagyok arra is, hogy a megye több városa is szépül és fejlődik.
Hajnal Istvánné
nyugdíjas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában