Helyi közélet

2008.03.07. 12:34

Bízik-e az orvosok szakmai véleményében?

<p>Debrecen – Az emberek többsége tapasztalataira alapozza, az orvosok megítélését. Megkérdeztük, Ön bízik-e az orvosok szakmai felkészültségében? <dia width="850" height="630" alt="Bízik-e az orvosok szakmai véleményében? 2008.03.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/B_zik_e_az_orvosok_szakmai_v_lem_ny_ben__20/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Bízik-e az orvosok szakmai véleményében? 2008.03.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Megkerdeztukorvosok.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Bizonyos esetekben. A tanáraikban bízok, akik felkészítik őket. Úgy látom nagyon kevés a gyakorlatuk. Műveltek, okosak, diplomájuk van és értelmesek, de mindez nem biztosíték számomra. Nem feltétlenül bízok mindegyikőjükben.
Abuczki Istvánné
ápolónő

Igen, bízok bennük. Nem sokszor

betegeskedem, de tavaly komoly műtétem volt. Nagy odaadással gyógyított az orvos. Bizalommal voltunk egymás felé. Pontosan felvilágosított minden tudnivalóról. Szeretetet és együttérzést tapasztaltam.
Tóth Sándorné
nyugdíjas

Megbízok az orvosok szakértelmében. Eddigi tapasztalatom alapján, mindig segítőkészek voltak a vizsgálatok alkalmával, elmagyaráztak mindent, amit kellett. Bízok az orvosokban, talán azért, mert édesanyám az egészségügyben dolgozik.
Rátonyi Rita
biztosítási tanácsadó

Nem bízok meg bennük. Korábban a kislányomat tizenegy évig hordtam Budapestre a betegsége miatt, mert Debrecenben nem voltak felkészültek az orvosok a gyógyításához. Vannak jók is, de nem minden esetben vagyok megelégedve.
Gál Veronika
üzletkötő

Tulajdonképpen meg vagyok elégedve az orvosok szakmai felkészültségével. Születésem óta most voltam először kórházban, mikor sürgősségivel vittek be. Rögtön megoperáltak, minden baj nélkül.
Boros József
lakatos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában