Helyi közélet

2007.12.05. 06:39

Te hogyan várod a Mikulást?

<p>Debrecen – Este a gyerekek kifényesítik a csizmát és az ablakba rakják, hogy reggelre a Mikulás bele rakja az ajándékokat. Te hogyan várod a Mikulást? <dia width="850" height="630" alt="te hogyan várod a Mikulást? 2007.12.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/te_hogyan_v_rod_a_Mikul_st__2007_12_06_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="te hogyan várod a Mikulást? 2007.12.06." /></a></dia><br /> &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.neszojjabe/flv-Megkerdeztukmikulas_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Én már nagyon várom a Télapót. Levelet is írtunk, amiben kérem, hogy hozzon nekem egy pónit, amivel tudok aludni is. Szeretnék társasjátékokat, amikkel anyával és apával tudunk együtt játszani. Már tudom azt is, melyik csizmámat rakom ki! A barna, kopogósat!
Kerekes Dorka
7 éves

– Nagyon várom a Mikulást. Tegnapelőtt írtunk neki levelet. Én mondtam, hogy mit szeretnék, anya meg leírta, mert én még nem tudok. Egy babát és egy babaházat szeretnék. A babának legyen pörgős szoknyája. Én még nem tudom, melyik csizmámat rakom ki.
Kelemen Panna
7 éves

– Várom, nagyon. Én már tudok írni, így kezdtem a levelet: Kedves Mikulás! Szeretném, ha hoznál egy számítógépet. Azért szeretnék egyet, mert a testvéremmel mindig veszekszünk rajta. Rajzoltam is a Télapónak rénszarvast, és őt, ahogy én elképzelem.
Kiss Dóra
7 éves

Várom, hogy jöjjön a Mikulás. Tegnapelőtt az anyukámmal és az egyik testvéremmel írtunk levelet neki. Én MP3-lejátszót szeretnék, mert a testvérem nem adja ide az övét, fél, hogy leejtem. Szeretnék egy babát is, pörgős szoknyával. Énekkel köszönjük meg az ajándékokat.
Kanczel Csenge
6 éves

Amikor este elmegyek fürdeni, akkor jár nálunk a Mikulás. Virgácsot nem szoktam kapni. Amikor megkaptam, papírra írok neki üzenetet, amiben megköszönök minden ajándékot. Idén egy kis emberkét szeretnék, amelyik tud lövöldözni.
Fodor Bence
7 éves

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában