Közlekedés

2023.06.10. 10:01

Meghibásodott a biztosítóberendezés Debrecen és Ebes, valamint Hadház és Újfehértó között

Késésre, kimaradt járatokra kell számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon.

Egyes vonatok rövidebb útvonalon közlekednek vagy kimaradnak, és egyes vonatok helyett Debrecen-Nyíregyháza között pótlóbusz szállítja az utasokat

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Hajdúhadház és Újfehértó, valamint Debrecen és Ebes között meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon közlekedő vonatok menetideje 15-30, esetenként 30-60 perccel megnőhet. Egyes vonatok rövidebb útvonalon közlekednek vagy kimaradnak, és egyes vonatok helyett Debrecen-Nyíregyháza között pótlóbusz szállítja az utasokat – tudatta a Mávinform Facebook-oldalán.

A torlódások és késések csökkentése érdekében:

Az InterCity-k helyett Debrecen és Nyíregyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Csak a személyvonatok közlekednek a Debrecen-Nyíregyháza szakaszon, azokról az IC-khez biztosítják a csatlakozást. Ez érinti a Nyírség IC-ket, valamint a Keleti pályaudvarról – Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át – a Nyugati pályaudvarra mindkét irányból közlekedő Tokaj IC-ket is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában