Összesítő

2023.06.05. 10:26

Nem kegyelmeztek a rendőrök, több személyt is elfogtak a hajdú-bihari határátkelőknél

Lopás, meg nem kezdett börtönbüntetés és prostitúció elősegítése miatt körözték az elfogott embereket.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen június 2-án 7 óra 50 perckor egy ország területére belépésre jelentkező román állampolgárt fogtak el a határrendészek, akivel szemben prostitúció elősegítése és kényszerítés bűncselekmények miatt az olasz hatóság adott ki körözést - olvasható a rendőrség közleményében

Másnap hajnalban egy moldáv állampolgár ellenőrzésekor derült ki, hogy a férfival szemben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság adott ki körözést, lopás bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt.

Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen június 4-én egy román állampolgár ellenőrzésekor állapították meg, hogy vele szemben a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja bocsátott ki elfogató parancsot, mert nem kezdte meg büntetésének letöltését. Késő este pedig egy másik román állampolgárral szemben intézkedtek a rendőrök, aki egy autóbusz utasaként jelentkezett belépésre. Vele szemben a moldáv hatóság adott ki személykörözést.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei mind a négy férfit előállították, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában