Ügyeleti hírek

2023.06.02. 08:04

Egyik baleset követte a másikat Hajdú-Biharban

A rendőrök 13 személyt állítottak elő.

Halálos baleset történt Püspökladánynál

Forrás: Napló-archív

Egy furgon és egy kamion ütközött össze csütörtök hajnalban Hajdúböszörmény-Pródnál, az M35-ös autópályán. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Kettéhasadt egy akácfa több ága Balmazújvároson, a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kosaras emelőn keresztül eltávolították láncfűrésszel az ágakat.

Püspökladány közelében egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze, csütörtök délelőtt. A kisteherautó vezetője ki tudott szállni a járműből, a személyautóban utazó két ember azonban beszorult a roncsba. A püspökladányi hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki a jármű vezetőjét és átadták a mentőszolgálatnak, a mellette utazó sérülten már nem tudtak segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Zákány utca és a Hadházi út kereszteződésében. A debreceni hivatásos és az önkéntes tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. 

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyben egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét, míg egy könnyű sérüléssel végződött - police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, három főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában