Elfajult az italozás

2023.06.06. 10:31

„Ha ezt be mered rakni, elvágom a torkod” - zene helyett veszekedéstől zengett a debreceni kocsma

A férfi beismerte a tettét, amelyet az erős ittasságával magyarázott.

Ezzel fenyegette társait a gyanúsított

Forrás: police.hu

Egy debreceni kocsmából érkezett bejelentés június 3-án délután arról, hogy egy férfi dulakodni kezdett három másik vendéggel, majd kést vett elő és azzal fenyegette vitapartnereit. Egyik haragosának a kezét megsebesítette, majd elmenekült a helyszínről - olvasható a rendőrség híradásában.

A debreceni nyomozók a kapott személyleírás alapján azonnal az elkövető keresésébe kezdtek, majd hajdúhadházi kollégáik közreműködésével pár órán belül azonosították az 55 éves férfit. Otthonában megtalálták, elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai szerint közös italozással indult a délután, a kocsma zenegépén egymás után indították a kedvenc slágereket. A gyanúsítotton volt a sor, azonban egyik társa másik muzsikát akart hallgatni. A hajdúhadházi lakos azonnal kést rántott, „ha ezt be mered rakni, elvágom a torkod” felszólítással. Az ivócimborák megpróbálták elvenni tőle a pengét, azonban a dühöngő férfi nem hagyta magát, egyikőjük kezét megsebesítette, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozók a kést lefoglalták, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában