Sziréna

2023.06.07. 11:49

Kötélidegzetű tolvaj csapott le Szoboszlón

Úgy lopott tárcát egy házból, hogy a tulajdonos otthon tévézett.

Forrás: illusztráció / police.hu

Egy hajdúszoboszlói férfi tett bejelentést a rendőrségre március 8-án 21 óra körül arról, hogy valaki ellopta a pénztárcáját az otthonából. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, majd részletes adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, a látókörükbe került egy helyi férfi, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. Egy órán belül kattant a bilincs a csuklóján, olvasható a police.hu-n.

A nyomozás adatai szerint a sértett épp tévét nézett, amikor a gyanúsított besurrant a házába, és észrevétlenül ellopta a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, valamint személyes iratokkal.

A bűnügyesek gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt. Nem volt ismeretlen a nyomozók előtt a fiatal, több Hajdúszoboszlón elkövetett lopás is a nevéhez köthető.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában