Sziréna

2023.06.09. 11:56

Guruló dílert vontak ki a forgalomból a szoboszlói rendőrök

A fürdővárosban terített, kisebb vagyont találtak nála a házkutatásnál. Egy nőt is előállítottak, aki a nyomozás eddigi adatai szerint fogyasztott az anyagból.

Forrás: police.hu

A hajdúszoboszlói nyomozók megtudták, hogy egy nádudvari férfi kábítószergyanús anyagokat árul városszerte. Az egyenruhások csütörtökön 15 óra körül a város belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő férfit, akinek autójában több mint 90 darab kábítószergyanús tabletta volt. A lakásában megtartott kutatáskor pedig további 200 darab kábítószergyanús tablettát, több mint 1 kilogramm kábítószergyanús port és növényi származékot találtak a rendőrök, valamint 12 millió forintot is lefoglaltak tőle – közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Hajdúszoboszló drog kábítószer rendőrség
Forrás: police.hu

A nyomozók kihallgatták a 30 éves nádudvari férfit, kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására. A lefoglalt anyagok hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértő vizsgálja meg.

A gyanúsítottal egy autóban utazó 23 éves hajdúszoboszlói nőt pedig kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában