Összefoglaló

2023.06.07. 08:11

Árokba borult autó Ebesnél, négyes karambol Józsánál, leszakadt faágak Debrecen-szerte

A komádi tűzoltók bajba jutott sofőrön segítettek. Ügyeleti hírek keddről.

Az Ebesnél felborult autó egy oszlopot is kitört

Forrás: Tóth Imre

Kedd délután több lehasadt faághoz is vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók. Az Ispotály utcában egy hatméteres ág hasadt le, a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A Batul utcában egy tizennégy méteres fűzfa ágai okoztak gondot: vezetékre hasadtak, ezért azt is a tűzoltók vágták le. Később a Tessedik Sámuel utcába vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók, ott egy cseresznyefa egyik ága dőlt az úttestre. A tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el azt – számolt be ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

A komádi önkormányzati tűzoltók egy autóson segítettek tegnap Zsadány közelében. A jármű lecsúszott az útról, forgalmi akadályt képezett, ezért a járművet vonatókötéllel visszahúzták az útra.

Ebes közelében egy autó az árokba hajtott és a tetejére borult. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. 

Négy autó ütközött össze kedd délután Debrecen közelében, a 35-ös számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak és megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy húsz méter magas fa egyik nagy ága lehasadt kedden Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában. A helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el az ágat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában