Összefoglaló

2023.06.09. 08:36

Autóra szakadt faághoz is rohantak a debreceni tűzoltók

Ügyeleti hírek csütörtökről.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Nagyméretű fák ágai hasadtak le tegnap Debrecenben a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti jelentése szerint. A  Békessy Béla utcában a vármegyeszékhely tűzoltói kézi erővel és motoros láncfűrésszel távolítottak el egy személygépkocsira szakadt faágat. A Kanális utcában vezetékre szakadt faág miatt volt szükség tűzoltói beavatkozásra. A Hadházi utcában egy huszonöt méteres fa lehasadt ágát kellett eltávolítani, itt a debreceni hivatásos tűzoltók emelőkosaras járműről, motoros láncfűrész segítségével el szüntették meg a veszélyt. 

Nyírmihálydi és Nyírlugos között egy tíz méter magas akácfa dőlt az úttestre tegnap délelőtt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt. 

Mikrohullámú sütő gyulladt ki csütörtökön kora este Zsadányban a Petőfi utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a tűz kialudt, így nem terjedt tovább. A tűzoltók, az ingatlant áramtalanították, a meghibásodott készüléket kivitték az épületből, amit ezt követően átszellőztettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában