Kitüntetés

2023.05.10. 17:57

Elismerték egy hajdúsámsoni tűzoltó munkáját

Hajdúsámson önkormányzata Szent Flórián ünnepe, a magyar tűzoltóság napja alkalmából a Debreceni Katasztrófavédelmi Kirendeltség javaslatával elismerésben részesítette a hajdúsámsoni Zelenák Tamás tűzoltó őrmestert kimagasló munkájáért.

Zelenák Tamás kitüntetett (balról), Dr. Nagy Imre tűzoltó ezredes és Antal Szabolcs polgármester

Forrás: Dandé Melinda

Az ünnepélyes átadót megtisztelte Antal Szabolcs polgármester és dr. Nagy Imre tűzoltó ezredes, akik közösen adták át az ajándékokat az ünnepeltnek az önkormányzat nagytanácstermében. Zelenák Tamást 2020. június 1-jén nevezték ki a Debreceni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományában mint beosztott tűzoltó. Az eltelt szolgálati ideje alatt szorgalmasan tanulva, tudását folyamatosan fejlesztve ismerte meg e hivatás szakmai fogásait, fortélyait, önállóan végrehajtja az alap tűzoltási és mentési feladatokat. Társai számíthatnak segítségére, pontos munkájára. Megszerezte a nehézgépkezelői végzettséget is, ami további fejlődési és előrelépési lehetőséget nyújt számára, illetve rendszeresen lát el megbízhatóan, precízen híradóügyeletesi teendőket is. 

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában