Ügyeleti hírek

2023.05.27. 10:39

Két baleset és több lehasadt faág miatt is riasztották a debreceni tűzoltókat

Forrás: Napló-archív

Három autó ütközött össze péntek délelőtt Debrecenben, a Rakovszky és a Csapó utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Több faág lehasadt pénteken a debreceni István út mentén. A faágak a gyalogos forgalmat veszélyeztették, ezért azokat a debreceni tűzoltók levágták motoros láncfűrésszel.

Hajdúdorog közelében, az M3-as autópálya mellett fahulladék égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat, munkájukat egy erőgép is segítette.

Két autó ütközött össze a debreceni Pesti utcában. A járműveket a város hivatásos tűzoltói vizsgálták át és áramtalanították. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba további vizsgálatok miatt.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket délután Hajdúszováton, a Gaál Zsigmond utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, az eredmények szén-monoxid jelenlétét mutatták ki. Az egység átszellőztette az épületet, a gázszolgáltató szakemberei pedig ideiglenesen a házban lévő kazánt a rendszerből kizárták. Az eset során senki sem sérült meg.

Péntek este egy nagyméretű fa egyik ága hasadt le, a közúti forgalmat veszélyeztette a debreceni Sarló utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók létrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában