Ügyeleti hírek

2023.05.05. 08:41

Nyugodt napot tudhatnak maguk mögött a tűzoltók

A rendőrség hasonlóan szerencsés volt Hajdú-Biharban.

Forrás: Molnár Péter

Csütörtökön, a tűzoltók világnapján igazán szerencsések voltak a lánglovagok, hiszen nem sok esetben volt szükség beavatkozásra. A katasztrófavédelem közleményéből kiderült, egy vízelvezető csatornában összegyűlt falevél gyulladt meg tegnap délelőtt egy üzem területén Hajdúnánáson, a Böszörményi utcában. Az ott dolgozók két porral oltó készülék segítségével eloltották a tüzet. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a területet.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában