Megérte?

2023.05.30. 10:22

Három a magyar igazság - gondolhatta a bocskaikerti férfi, aki háromszor is ugyanonnan akart lopni

A rendőrök lopás megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a bocskaikerti lakost.

Amit talált, vitte is

Forrás: police.hu

A tulajdonos tett bejelentést a rendőrségre május 24-én este arról, hogy az építkezésén tetten ért egy betörőt. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és elfogták a 49 éves férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki a bűnügyesek - írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a bocskaikerti lakos először 2023 áprilisában surrant be erre a debreceni építkezésre, majd május 23-án visszatért és 24-én újabb kanyart akart tenni. Az első két sikerrel járt besurranása során főleg értékes műszaki eszközöket, építőipari gépeket lopott. Az ütvefúrók, csavarbehajtók, valamint akkumulátoraik összértéke közel 1 millió forintot tett ki.

Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és az otthonában tartott kutatás során a nyomozók több mint 100 különböző eszközt, gépet foglaltak le. Mindet debreceni építkezésekről lopta.

A férfi nevéhez köthető közel egy tucat besurranás és lopás. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában