Lezárt akta

2023.05.02. 13:19

Baleset a 4808-as úton: kiderült, mi miatt csapódhatott a fák közé a fiatal nő az autójával

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A fák között állt meg

Forrás: police.hu

Közlekedési balesethez riasztották a rendőröket 2022. augusztus 16-án 18 óra körül. A 4808-as úton csapódott fák közé egy személyautó, amit egy 24 éves fiatal nő vezetett. Nem sérült meg a balesetben, viszont szemmel láthatóan bódult állapotban volt. Az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami negatív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították - írja a police.hu.

Forrás: police.hu

A beleset pontos körülményeinek tisztázása céljából a rendőrök később szakértőket rendeltek ki. A toxikológus megállapította, hogy nő vérében kábítószer volt kimutatható, míg az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint ezek okozhatták a nő bódultságát vezetés közben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség, valamint a kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. Gyanúsítotti kihallgatásán a sofőr nem tett beismerő vallomást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában