Elismerés

2023.05.10. 10:22

Fiatal tűzoltó főhadnagy kapott elismerést Nádudvaron

Kozsilné Juhász Szabina Maczik Erikától veszi át jól megérdemelt jutalmát

Forrás: Marján László

Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja alkalmából Nádudvar önkormányzatának nevében Maczik Erika polgármester elismerésben részesítette a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Debreceni Katasztrófavédelmi Kirendeltségének állományában szolgáló Kozsilné Juhász Szabina tűzoltó főhadnagyot.

Kozsilné Juhász Szabina 2018-ban került a tűzoltóság kötelékébe. Eltelt szolgálati ideje alatt folyamatosan fejlesztette tudását, s a tűzmegelőzés területén is jelentős tapasztalatot szerzett. Elméleti és gyakorlati felkészültségéről számos esetben tett tanúbizonyságot. A BM OKF Országos Tűzmegelőzési Vetélkedőn tagja volt az Igazgatóság győztes csapatának, s ugyanitt egyéniben harmadik helyen végezve az ország legjobb hatósági ügyintézője lett

 – adták hírül a település közösségi oldalán.

– 2022-ben sajnos számos tűzeset volt Nádudvaron, ahol a lángok és a katasztrófahelyzet megfékezéséhez a megye több tűzoltó, katasztrófavédő egységének összehangolt, egységes munkájára is szükség volt. Örülök, hogy az elismeréssel ezúton is kifejezhetjük hálánkat a kitüntetett személyén keresztül megyénk minden tűzoltójának áldásos tevékenységéért – fogalmazott a városvezető.

ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában